کد خبر 138389
۱۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۰

فعالیت‌های ورزشی هزینه‌های درمانی ایثارگران را کاهش می‌دهد

فعالیت‌های ورزشی هزینه‌های درمانی ایثارگران را کاهش می‌دهد

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران فعالیت‌های ورزشی ایثارگران را عاملی در جهت کاهش هزینه‌های درمانی آنان دانست.

به گزارش پایگاه خبری حیات به نقل از «ایثار»، حجت الاسلام محمد حسن کاویانی راد در سفر خود به استان زنجان و در دیدار با خانواده شهید «فرشاد عباسی» و جانباز 40 درصد «اسرافیل محمدی» از جانبازان ورزشکار وزنه بردار با تاکید بر اهمیت ورزش برای جانبازان تصریح کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران هرچه برای ورزش هزینه کند، هزینه بخش بهداشت و درمان کاهش پیدا می‌کند.
وی با اشاره به دیدارهای انجام شده با خانواده ایثارگران در سطح استان عنوان کرد: سال گذشته 6 هزار دیدار با خانواده‌های معزز شهدا، جانبازان و ایثارگران در قالب طرح سپاس انجام شد که این برنامه‌ها به کمک همکاران بنیاد، ائمه جمعه و جماعات و سایر مسئولان استان صورت گرفت.
خانواده شهدا امید بخش مردم هستند
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد همچنین در دیدار با پیام آوران ایثار و معتمدین معین استان زنجان گفت: خواسته‌هایی که از سوی ایثارگران مطرح می شود صنفی یا شخصی نیست و نشان از دغدغه مندی این قشر نسبت به مسائل جامعه داردو امروز در کشور در شرایطی قرار داریم که اگر هوشمندانه عمل کنیم می‌توانیم از تهدیدها به عنوان فرصت استفاده کنیم و در این میان وظیفه ایثارگران بیش از همه سنگین است.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد یکی از نیازهای جامعه در شرایط کنونی را ایجاد امید در مردم عنوان کرد و گفت: خانواده شهدا، ایثارگران، جانبازان و آزادگان می‌توانند در این امر نقش مهمی داشته باشند و وظیفه مسئولان این است که جایگاهی ویژه برای این قشر از جامعه فراهم کنند زیرا کسانی از انقلاب و مردم دفاع خواهند کرد که پایه‌گذار آن بودند.
وی آگاه سازی جامعه را یکی از وظایف مهم خانواده شهدا، ایثارگران، جانبازان و آزادگان عنوان کرد و خطاب به حاضرین در این نشست گفت: باید بدانیم کشور در چه شرایطی قرار دارد و برای حل مشکلات آن دست در دست هم تلاش کنیم.
ضرورت تلاش مضاعف برای کسب رضایت ایثارگران
حجت‌الاسلام کاویانی راد در نشست مشترک با مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان و حوزه فرهنگی و روسای شهرستان این بنیاد نیز با تاکید بر لزوم جلوگیری از فرسایش شغلی در بین کارکنان بنیاد اظهار داشت: در شرایط کنونی نیاز به افراد محکمی داریم که بتوانند در وسط میدان استوار حضور داشته باشند. امروز باید دست به دست هم تلاش کنیم تا وضعیت را بهبود بخشیده تا رضایت ایثارگران جلب شود.
زنان ایثارگر فرزندان خود را برای دفاع از میهن اسلامی تربیت کردند
وی همچنین در پنجمین یادواره استانی تجلیل از زنان مجاهد زنجان با عنوان لشکر فرشتگان که در سالن اجتماعات مسجد حسینیه اعظم زنجان برگزار شد، پاکدامنی، عفت، عدم تجمل گرایی، فرمانداری، وفاداری و خدمت را ویژگی زنان جامعه دانست و اظهار داشت: زنان ایثارگر با تلاش و مجاهدت، فرزندانی تربیت کردند که در دفاع از میهن اسلامی، جان خودشان را فدا کردند و برای کشور عزت آفریدند.
حجت‌الاسلام کاویانی راد با طرح این سؤال که چرا الگوهای زنانی چون مادران و همسران شهدا در جامعه و جهان ما شناخته نشده است، گفت: این موضوع به این دلیل است که هنوز خیلی از ما این الگوها را باور نداریم.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد با اشاره به اینکه جهان شعار مادر ترزا را پذیرفته است، اظهار داشت: این زن نه الگویی مثل حضرت فاطمه(س) دارد نه نشانی مثل حضرت زینب(س)، اما با این حال او راه و سیره عفت را در پیش گرفت.
وی با اشاره به اینکه امروز بیش از هر زمان دیگری به اتحاد نیاز داریم، اضافه کرد: این انسجام نیاز به محور دارد و این محور همان ایثار، شهادت و خانواده شهدا است که حول محور ولایت فقیه می‌چرخد.
عملکرد بنیاد استان زنجان مناسب ارزیابی می‌شود
حجت‌الاسلام کاویانی راد در پایان سفر به زنجان ضمن ارائه گزارشی از برنامه‌های اجرا شده در این استان، برگزاری این برنامه‌ها را موفق و مؤثر ارزیابی کرد و گفت: در این سفر تلاش کردیم با همه اقشار مختلف مخاطب بنیاد گفتگو کنیم و از مسائل و مشکلات آن ها از نزدیک مطلع شویم و تلاش کردیم اطلاعات کافی در خصوص ابعاد مختلف فعالیت بنیاد را به دست آورده و همچنین اطلاعات لازم را نیز به مسئولان بنیاد در استان زنجان ارائه دهیم که مهمترین دستاورد این سفر به شمار می‌رود.
وی کادر بنیاد استان زنجان را کادری فرهنگی و علاقمند نسبت به مسائل فرهنگی ارزیابی کرد و از همه همکاران در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان تقدیر و تشکر کرد و با اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان گفت: این فعالیت‌ها به دو صورت ارزیابی می‌شود؛ یک ارزیابی با آماری که از استان دریافت می‌شود توسط مسئولان در ستاد مرکزی و در مقایسه با استان‌ها بررسی شده و به استان ابلاغ می‌شود و یک بخش دیگر بر اساس مشاهداتی است که در قالب این سفرها اتفاق می افتد.
وی اقدامات استان زنجان را مثبت ارزیابی و خاطرنشان کرد: وظایف و تکالیفی که به استان واگذار شده بود به خوبی دنبال شده و انگیزه خوبی در مجموعه بنیاد استان مشاهده می‌شود.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور توجه به اهم مباحث و نیازهای فرهنگی در استان زنجان را مناسب توصیف کرد و تاکید داشت: گرایش کلی از خدمات صرف در مجموعه بنیاد استان به سمت مسئله یابی فرهنگی و پرداختن به کیفیت و عمق موضوع فرهنگی سوق پیدا کرده است که پیش بینی می‌شود با این روند حتماً تحولات وسیعی رقم خواهد خورد.
حجت الاسلام کاویانی راد و همراهان همچنین در دیدار با کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان در خصوص مؤلفه‌های بهزیستی در زندگی هر فرد تصریح کرد: جهت گیری و هدف درست، سبک زندگی درست، ذهن آماده و بازده، تعهد و اعتقاد بیشتر، دست و جوارح سالم و خدمت بیشتر از جمله مؤلفه‌های بهزیستی در زندگی یک فرد است و آخرت محصول زندگی دنیایی هر فردی به شمار می‌رود و زندگی بد، آخرت بد را برای هر فردی به دنبال خواهد داشت.
وی شهدا را نمادی از یک زندگی خوب و سالم عنوان کرد و افزود: اگر شهدا مرگ خوب و متعالی دارند، نشان از یک انتخاب مسیر سالم و درست در زندگی است.
حجت‌الاسلام کاویانی راد ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، خطاب به کارکنان این بنیاد تصریح کرد: تلاش این همکاران در بنیاد مایه افتخار و در جهت رضایت جامعه ایثارگری است.

برچسب‌ها